Taxi vervoer

Zoekt u particulier/Zakelijk vervoer per taxi of taxibusje in de regio.
Neem dan contact op met Taxi vanuit Gouda. Wij bieden u hoge kwaliteit service tegen zeer scherpe tarieven. Onze taxi chauffeurs zijn gekwalificeerd, netjes gekleed in pak en brengen u naar de gewenste bestemming. Bent u dus op zoek naar een aanbieder van betaalbare taxi vervoer in de regio Zeist? Bel dan Taxi vanuit Gouda,
onze taxicentrale staat 24 uur per dag voor u klaar en is bereikbaar via:

0182-744102

Wilt u online taxi vervoer reserveren? Vul dan online het formulier in en maak uw wensen kenbaar.

Prijs afspraken

Taxi vanuit Gouda is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken.  En voor langere afstanden. U spreekt voor aanvang van de rit een vaste prijs af met onze centrale/chauffeur, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

We hanteren geen meterkosten en dit betekent dat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Ook kun je bij ons rekenen op betrouwbare service. Je wordt opgehaald door een professionele chauffeur in een nette taxi.
We rijden op tijd waardoor je nooit hoeft te stressen.

Taxi Woerden

De Gouda brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of andere Europese Luchthavens tegen messcherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Dat wil zeggen u wordt rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd.

Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxi vervoer vanuit de provincie.

Betalingswijze

Wij accepteren contant, Op rekening (voor bedrijven) en Pin voor pinnen zijn extra kosten € 2,50,- Creditcards zoals Visa, zijn extra kosten € 3,50,-
maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Bent u dus op zoek naar een aanbieder van betaalbare taxi vervoer in de regio?
Taxi Gouda, onze 24 uurs taxicentrale staat 24 uur per dag voor u klaar en is bereikbaar.

 De logische keuze

Verlos jezelf van de drukte en de vertragingen in het openbaar vervoer. Laat de fiets lekker thuis staan. Geniet van een zorgeloze en luxe rit door heel Nederland. Op deze manier hoef jij nergens aan te denken en slechts te genieten van je dag. De combinatie van luxe en een scherp tarief is wat Taxi Gouda onderscheid van de concurrentie.
Bij ons is er geen sprake van een drempel om te boeken. Het gaat makkelijk, vriendelijk en snel. Een telefoontje is voldoende. De ervaren chauffeurs brengen jou moeiteloos naar alle gewenste bestemmingen.

Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Een groot voordeel van Taxi vanuit Gouda is dat je ons altijd kan bereiken. De taxicentrale is 24/7 bemand en dit betekent dat je op ieder moment van de dag en nacht een taxi kan reserveren. Ook als je vragen hebt of wijzigingen wilt doorvoeren in je reservering ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Boek vandaag nog uw taxi en weet dat uw vervoer tot in de puntjes geregeld is!